Merken naaimachines
Pfaff naaimachines

Pfaff naaimachines

Creatieve inspanningen vereisen machines die vrijheid bieden – en precisie. Bij Pfaff ben je aan het juiste adres voor beide. Al ruim 150 jaar ontwikkelt Pfaff naaimachines van uitstekende kwaliteit die zich onderscheiden door hun superieure prestaties en hun moderne uiterlijk. Pfaff machines hebben het IDT systeem: een speciaal boventransport dat zorgt voor goede doorvoer van alle soorten stoffen en verschillende lagen stoffen. Bij Naaimachineaanbiedingen.nl kun je terecht voor een breed assortiment Pfaff naaimachines.  
Brother naaimachines

Brother naaimachines

Voor zelfmaak mode, persoonlijke quilts, schitterend geborduurde kussens en vele andere naaiprojecten biedt Brother een compleet assortiment naai-, quilt-, en borduurmachines. Of u nu een beginner bent, of al ruime ervaring heeft; de mogelijkheden met de Brother machines zijn eindeloos. Maak de meest unieke werkstukken met perfecte kwaliteit en uiterste nauwkeurigheid! Bij Naaimachineaanbiedingen.nl kun je terecht voor een breed assortiment Brother naaimachines.

 
Husqvarna naaimachines

Husqvarna Viking naaimachines

Iedere dag komen er over de hele wereld naai-ideeën, quiltprojecten en borduurcreaties tot leven. Husqvarna Viking verspreidt het plezier in naaien en borduren al 140 jaar. Enthousiaste naaisters over de hele wereld associëren Husqvarna Viking met kwalitatieve machines, geavanceerd gebruiksgemak en innovatief design. Zo helpt Husqvarna Viking je op de elektronische machines bijvoorbeeld met een Sewing Advisor: een handige elektronische naaigids die je adviseert bij je naaiwerkzaamheden. Bij Naaimachineaanbiedingen.nl kun je terecht voor een breed assortiment Husqvarna naaimachines.
 
Singer naaimachines

Singer naaimachines

Al meer dan 160 jaar vertrouwt de prijsbewuste hobbynaaister op de betrouwbaarheid van Singer naaimachines. Met een hoge merkenbekendheid van ruim 84 procent, is het merk Singer het meest bekende naaimachinemerk ter wereld. Een sterk merk in de lagere prijsklasse. Bij Naaimachineaanbiedingen.nl kun je terecht voor een breed assortiment Singer naaimachines.  
Lewenstein naaimachines

Lewenstein naaimachines

Lewenstein is een merk met een lange historie. Al sinds 1868 biedt het de beginnende en gevorderde naaister veel naaiplezier. Uitgangspunten van Lewenstein zijn gebruiksvriendelijkheid, goede prijs- kwaliteitsverhouding, gebruik van de laatste moderne technieken, degelijkheid en duurzaamheid. Bij Naaimachineaanbiedingen.nl kun je terecht voor een breed assortiment Lewenstein naaimachines.