Product informatie en prijzen

Alle prijzen zijn in Euro`s en inclusief BTW. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen en specificaties van onze producten. Toch is het mogelijk dat er verschillen optreden. Naaimachineaanbiedingen.nl is hier niet aansprakelijk voor.

Verzendkosten

Al onze producten worden gratis verzonden via PostNL, binnen Nederland.

Bezorgen

Naaimachineaanbiedingen.nl laat de bestellingen bezorgen door PostNL. Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Naaimachineaanbiedingen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Naaimachineaanbiedingen.nl middels e-mail.

Bevestiging

Als uw e-mail adres correct is ingevuld, ontvangt u na uw bestelling binnen 24 uur een e-mail als bevestiging van uw opdracht. Met daarin aangegeven wat u besteld heeft. Indien u geen e-mail met orderbevestiging ontvangt is uw bestelling niet binnen gekomen. En verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Betaling

Gratis via IDEAL, mocht er een storing zijn bij Ideal dan kunt u het bedrag overmaken op onze bankrekening. Na ontvangst van betaling wordt de bestelling verstuurd, er wordt een factuur met u bestelling meegestuurd.

Garantie

Al onze producten voldoen aan de normale eisen van de fabrieksgarantie. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, zal naar een passende oplossing gezocht worden. Naaimachineaanbiedingen.nl stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van reparatie en verzending. Op onze garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik.

Retouren, reparatie of onderhoud

Onze retour-regels zijn simpel, u mag het artikel uitpakken en bekijken. Zodra u het artikel daadwerkelijk gaat gebruiken, vervalt uw retourrecht. Naaimachines kunnen na gebruik NIET retour worden gestuurd, maar enkel ongebruikt in onbeschadigde en originele verpakking. Uw terug gestuurde artikel moet namelijk door ons weer als nieuw verkocht kunnen worden. Belt u ons gerust indien u twijfelt. Omruilen in onze winkel is soms een slimme oplossing, we verkopen namelijk alle merken en types.

Heeft u gebruikersproblemen? bel 06-34078517 of mail naar info@naaimachineaanbiedingen.nl. Er zijn namelijk gebruikersproblemen die we heel snel op kunnen lossen via de telefoon.

Onderhoud van een door ons verkochte machine is slim en voordelig als u langer met uw machine wilt blijven werken. U kunt de machine naar ons opsturen, wij zorgen dat u uw machine snel weer terug heeft en zullen de kosten vooraf met u overleggen.

Alle reparaties en onderhoud worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd met uitzondering van nieuwe machines met ernstige fabrieksfouten, die kunnen gratis worden omgeruild.

Heeft u een klacht of probleem met uw product? Wij staan voor u klaar. U kunt bellen naar 06-34078517.

Bezorging

Wij streven ernaar om bestellingen binnen 1 dag na betaling te versturen. U ontvangt het dan in de meeste gevallen binnen 2 dagen in huis, onder voorbehoud van storingen bij PostNL.

Voor verdere vragen over levertijden kunt u altijd mailen naar: info@naaimachineaanbiedingen.nl

We wensen u nu alvast veel plezier met uw aankoop!